Lasergamen, verhuur, raalte, kinderfeest

Pas op, we zien je wel!

Lasergamen, verhuur, raalte, kinderfeest

Lekker op een middag in het bos.

Het spel

Onze geweren

De geweren werken met infrarood. Dit is 100% veilig voor de ogen enz.

De geweren zijn licht van gewicht en uitstekend te hanteren voor jonge kinderen. Onze adviesleeftijd is vanaf 7 jaar. Je moet richten op het geweer van de tegenstander. Het bereik is 40 a 50 meter. Er kunnen 4 teams worden gemaakt (team rood, geel, groen of blauw)

Als je de tegenstander raakt zie je kort jouw teamkleur oplichten en gaat er een levenstreepje verloren op het geweer van je tegenstander.

Wanneer een speler al zijn levenstreepjes heeft verloren kan de speler niet meer schieten en moet het geweer bij de spelleider worden herladen.

Tip: In het schemer / donker is het bereik nog groter en ziet het er nog spannender uit met alle lichtjes op de guns!


Lasergamen, verhuur, raalte, kinderfeest

De geweren

Huren

Lasergamepakketten huren

Bij ons kunt u zelf uw pakket samenstellen. U bepaalt hoeveel geweren u nodig heeft. Ons kleinste pakket bestaat uit 8 geweren. Hoe werkt dit`:


  1. U bepaalt hoeveel geweren u nodig heeft en geeft het aantal, de datum en het aantal dagen dat u ze nodig heeft door via het contactformulier.
  2. Wij sturen u binnen 24 uur een offerte
  3. Indien u akkoord gaat bevestigd u dit aan ons.
  4. Wij sturen u een factuur.
  5. Na betaling van de factuur is de reservering definitief.

De prijs van ons kleinste pakket is €50,-. Dit pakket bestaat uit 8 geweren, targets, vlaggen, reserve batterijen en een gebruiksaanwijzing.

Heeft u meer geweren nodig. Voor elke geweer rekenen wij €5,- per geweer.


Heeft u de geweren meerdere dagen nodig, dan maken wij graag een passende offerte voor u.


Ophalen

Op de avond voor de eerste huurdag haal je in Raalte (Herinckhave 128) vanaf 19:00 uur het gehuurde lasergamepakket op. Bij de huur van één dag heb je de hele dag op je eigen locatie plezier met de lasergame-geweren omdat het pakket pas een dag na de laatste huurdag vóór 18:30 uur terug gebracht moet worden. Dit betekent dus in de praktijk dat u bij het boeken van 1 dag bijna 2 volledige dagen de beschikking heeft over het lasergamepakket!

Lasergamen, verhuur, raalte, kinderfeest

Een geslaagd kinderfeestje

Lasergamen, verhuur, raalte, kinderfeest

Ook op school is het niet mee veilig.

Lasergamen, verhuur, raalte, kinderfeest

Ook de meiden zijn fanatiek.

Lasergamen, verhuur, raalte, kinderfeest

Spelen in het bos is super.

Speltips lasergamen

Speltips Lasergame

Natuurlijk ontvangt u tijdens het huren van het lasergamepakket een eenvoudige handleiding over de werking van de guns. Hieronder vindt u ter inspiratie verschillende spelmogelijkheden en tips voor het lasergamen. Ook vindt u hier tips voor lasergame-locaties. Leuk om het Laserfeestje zelf uit te breiden met een georganiseerde picknick met de kinderen in het bos!

Tips voor lasergamelocaties:

Speeltuinen bij u in de buurt:

De speeltoestellen in de speeltuin zijn namelijk prima te gebruiken als obstakels!

Lasergamen in het bos:

Het bos is uitermate geschikt voor het lasergamespelletje. Gebruik de bomen en struiken om achter te verschuilen. Zorg wel voor een niet te dicht begroeid stuk i.v.m. de veiligheid. De kinderen zullen zich prima vermaken!

Sporthal bij u in de buurt:

Vaak kan tegen een voordelig tarief al snel een gedeelte van een sporthal worden gehuurd. Gebruik vervolgens de verschillende sportmaterialen om hier obstakels van te maken. De sporthal kan van binnen ook erg donker worden gemaakt. Zeker een aanrader! Neem contact op met de sporthal bij u in de buurt.

Lasergamen in de eigen woonwijk:

Ook uw eigen woonwijk kan prima voor het spelletje worden gebruikt. Kinderen hebben vaak de grootste fantasie om zich op plekken te verstoppen.

Lasergamen in een (lege) schuur of loods:

Misschien kent u wel iemand die een grote loods of schuur tot zijn/ haar beschikking heeft. Ook hier kan met eenvoudige materialen (tafels, stoelen, afdekzeil, etc.) obstakels worden gemaakt.

Lasergamen in huis:

Heeft u een groot huis? Ook het huis is een prima plek om te lasergamen. Vaak zijn hier voldoende verstopplekken te vinden.

In uw bedrijf/winkel:

Heeft u een bedrijfsfeestje, wat is er dan mooier dit te doen op uw eigen locatie. In het magazijn, tussen de machine, in de productie hal of gewoon in de winkel. Hier zijn natuurlijk genoeg verstopplekken te vinden.

Op school:

Kunt u op school een gedeelte vrijmaken voor het spel. Je doet de leerlingen geen groter plezier dan onder de tafels door te kruipen op zoek naar de tegenstander. Van klaslokaal naar klaslokaal om zo de tegenstander uit te schakelen.

Lasergamen, verhuur, raalte, kinderfeest

Even opletten

Opmerkingen

Batterijen

De guns werken op batterijen en gaan zeer lang mee. Zelfs bij weekendverhuur hoeft u zich geen zorgen te maken. Tevens worden er reservebatterijen en een schroevendraaier meegeleverd om het eventueel vervangen van batterijen mogelijk te maken.

Veiligheid

Spelen in een bos is supergaaf. Zoek wel een bos die genoeg beschutting biedt. Het is ook spannend om te spelen in een schemerig en spookachtig verlicht gebouw of oude loods. De lichtjes op de guns zijn extra goed zichtbaar in het schemer / donker! Let wel op dat waar je ook speelt, de speelomgeving veilig moet zijn.

Guns en water

De laserguns zijn spatwaterdicht, maar kunnen niet tegen hevige regenval. Bij slecht weer is een parkeergarage of een leegstaand bedrijfspand of bedrijfshal misschien een tip! Mocht dit niet beschikbaar zijn, dan kunt u altijd overwegen om van uw eigen woning een tijdelijke lasergameruimte te maken.


Spelmogelijkheden

Shoot'm all

Welk team wordt het minste geraakt door de andere teams en wint hierdoor het spel?

Welke speler wordt het minste geraakt door de andere spelers en wint hierdoor het spel?


Iedere speler krijgt 1 geweer in een bepaalde teamkleur (deze kleur is te herkennen aan de lampjes op het geweer die oplichten). Elke speler begint het spel met 3 levensstreepjes. Deze lichtgevende streepjes in de eigen teamkleur bevinden zich aan de achterkant van de gun. Wanneer een speler tijdens het spel 2x wordt geraakt door een speler van een ander team, gaat er één levensstreepje van de speler af die werd geraakt. Wanneer een speler alle 3 levensstreepjes op heeft, heeft de speler een volledig leven verloren en kan de speler niet meer met het geweer schieten (het geweer gaat dan ook knipperen). De speler moet nu terug naar de centrale basis (spelleider) waar de gun van de speler wordt 'herladen'. De speler kan nu weer verder spelen met 3 levensstreepjes. Op de scorekaart van de speler wordt wel één verloren leven aangekruisd. Welk team en welke speler heeft aan het einde in totaal de minste levens verloren? Aan dit spel wordt een bepaalde tijd verbonden. Aangeraden wordt om korte potjes te spelen van maximaal 15 minuten. Hierdoor zal de spanningsboog des te hoger zijn. Zorg voor een eindsignaal wanneer de 15 minuten voorbij zijn.

Spelmogelijkheid 2: Deathmatch

2 teams strijden tegen elkaar totdat een team volledig is uitgeschakeld. Het team waarvan nog mensen in leven zijn wint.

Iedere speler krijgt 1 geweer in een bepaalde teamkleur (deze kleur is te herkennen aan de lampjes op het geweer die oplichten). Elke speler begint het spel met 3 levensstreepjes. Deze lichtgevende streepjes in de eigen teamkleur bevinden zich aan de achterkant van de gun. Wanneer een speler tijdens het spel 2x wordt geraakt door een speler van een ander team, gaat er één levensstreepje van de speler af die werd geraakt. Wanneer een speler alle 3 levensstreepjes op heeft, kan de speler niet meer met het geweer schieten (het geweer gaat dan ook knipperen). De speler is dan ook uitgeschakeld. Het team waarvan uiteindelijk nog mensen in leven zijn wint tijdens dit spel.

Capture the flag

Welk team vindt de vlag van de tegenpartij het snelste?

De teams verstoppen elk een vlag van hun eigen teamkleur in het bos. Vervolgens krijgen ze 1 geweer in de juiste teamkleur (deze kleur is te herkennen aan de lampjes op het geweer die oplichten). Elke speler begint het spel met 3 levensstreepjes. Deze lichtgevende streepjes in de eigen teamkleur bevinden zich aan de achterkant van de gun. Wanneer een speler tijdens het spel 2x wordt geraakt door een speler van een ander team, gaat er één levensstreepje van de speler af die werd geraakt. Wanneer een speler alle 3 levensstreepjes op heeft, heeft de speler een volledig leven verloren en kan de speler niet meer met het geweer schieten (het geweer gaat dan ook knipperen). De speler moet nu terug naar de spelleider waar de gun van de speler wordt 'herladen'. De speler kan nu weer verder spelen met 3 levensstreepjes.

Tijdens het spel moeten beide teams op zoek gaan naar de vlag van het andere team zonder uitgeschakeld te worden. Wanneer een speler van een team de vlag van de tegenpartij heeft gevonden brengt deze speler de vlag naar de spelleider zonder uitgeschakeld te worden. Dit team wint, wat er meteen voor zorgt dat het spel is afgelopen. In plaats van een vlag kunnen ook de targets worden gebruikt die standaard worden meegeleverd met de lasergamekist. Deze targets zijn in te stellen in de teamkleur van het betreffende team door hier eenmaal met de lasergun op te schieten.